Samen aan de slag…

welkom in de ateliers

*Medewerkers van Philadelphia kunnen bekers bestellen via ProActive

De plaats waar creativiteit tot leven komt.

Creatief Atelier de Winkel

Dit atelier met winkel ligt in het centrum van Hilversum. In het aterlier worden onder andere mooie schalen gemakt, lampekappen en stoelen versierd. In een gezellige groep worden leuke dingen gemaakt en nieuwe technieken geleerd. Deze artikelen worden daarna in in de winkel verkocht.

De witte olifant

In dit centrum voor beeldende kunst worden mensen begleid met een licht verstandelijke of verstandelijke beperking. Er is veel ruimte om volgens eigen interesses kunst te maken en nieuwe technieken en kunstvormen te ontwikkelen. Tentoonstellingen en presentaties zijn mooie mijlpalen.

mensingboerderij

Dit Rijswijkse activiteitencentrum biedt een dagbesteding aan mensen met een verstandelijke of licht verstandelijke beperking. Er wordt de deelnemers een ruim scala aan ontspannende, creatieve en educatieve activiteiten aangeboden. Veel van de kunstobjecten worden met liefde gemaakt met natuurlijke materialen uit de omgeving en worden verkocht.

Phila del art

In dit Leidense werk- en dagbestedingscentrum worden mensen opgeleid in verschillende kunstdisciplines, zoals tekenen en schilderen maar ook werken met textiel en keramiek. Het doel is om niet alleen de creatieve ontwikkeling en vakkennis van de medewerkers te vergroten, maar ook de sociale ontwikkeling en zelfstandigheid te stimuleren.

zij-aan-zij ateliers

In dit Amsterdamse centrum worden mensen met een verstandelijke beperking begeleid, die het fijn vinden om met hun handen te werken. Er wordt een veilge en leuke werkplek aangeboden waar deelnemers zich sociaal en creatief kunnen ontwikkelen en werkervaring opdoen. Er worden verschillende technieken aangeboden, zoals borduren, haken en breien en werken met papier maché. Kunstobjecten worden ook in opdracht gemaakt.

de Kunstenaars

DENISE

Kennismaken

Loredana

Kennismaken

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws