Samen aan de slag…

Voor een betere wereld

*Medewerkers van Philadelphia kunnen bekers bestellen via ProActive

Be beautiful, save a tree

1

Zet je naam op jouw beker

2

Zet na elk gebruik een vinkje

3

Gebruik je beker minimaal 3x

Duurzaamheid

Door Beautiful Cups te gebruiken, draag je bij aan duurzaamheid in jouw bedrijf, aan een betere leefomgeving voor mens en dier en een schoner milieu. Je gebruikt minder kartonnen koffiebekers en bespaart op inkoop, handling en afvalverwerking. Je helpt mee aan de groei van het regenwoud door hernieuwde bebossing. Onze koffiebekers zorgen voor jaarlijkse structurele bijdrage aan duurzaamheid door CO2-compensatie.

Je gebruikt je Beautiful Cup opnieuw, minimaal drie keer. Meer mag ook. En daarna? Samen met onze vaste partner Renewi kunnen de bekers gerecycled worden. Zo gaat het materiaal niet verloren maar krijgt een nieuw leven als papieren handdoekjes.

Rainforest Projects

Bij Beautiful Cups zijn we ervan overtuigd dat je alleen een verschil kunt maken door direct betrokken te zijn. Daarom hebben we in 2015 de Rainforest Projects Foundation opgericht. We ondersteunen projecten die de natuur én samenleving bevorderen, door nieuwe bomen te planten en bestaand woud te beschermen.

Over de hele wereld zorgen bomen voor de zuurstof die wij inademen. De bomen op Sumatra zijn ook het thuis van de beschermde orang-oetans. In Tanzania zorgt de herbebossing voor nieuwe banen en kansen voor de bevolking. Help op een duurzame manier mee een schonere omgeving te creëren voor mensen en dieren met Rainforest Projects. Draag ook bij aan een gezonde toekomst!

Doe met je koffiecup mee aan de Global Goals!

Steeds meer bedrijven kiezen voor een maatschappelijk duurzaam belang dat meerdere doelen beslaat. Dan zit je bij Beautiful Cups goed. Met Beautiful Cups, in samenwerking met RFP, voldoen we aan 14 van de 17 Global Goals voor duurzame ontwikkeling, vastgesteld door de Verenigde Naties. Wil je ook meehelpen aan een CO2-neutraal klimaat? Integreer die Global Goals samen met ons in jouw duurzaamheidsbeleid.

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws