Mogen wij u voorstellen…

Denise

TALENT

Denise is 18 jaar en woont in Hilversum met haar moeder en broertje Roy. Helaas is haar vader in 2017 overleden, maar ze houdt zich taai en ze doet het goed op school.

Denise heeft als droom kok te worden, thuis bakt ze soms pannenkoeken. En ze wil graag een keer pizza bakken in het Atelier.  

Momenteel zit ze op school en loopt daarnaast twee dagen in de week stage bij het Creatief Atelier. Ze werkt 1 dag in de winkel waar ze mooie dingen maakt en verkoopt, en 1 dag in de week bij het Atelier. Daar werkt ze met decoupage.

In haar vrije tijd kleurt en knutselt ze graag. Ze maakt vaak vrolijke tekeningen voor haar vriendinnen.

Deze tekening heeft ze samen met haar moeder en haar broertje Roy gemaakt en hebben er een paar dagen over gedaan. Ze zijn er heel trots op dat deze tekening heeft gewonnen! Ze vonden deze opdracht heel erg leuk in de Coronatijd. Het is een mooie herinnering om straks op terug te kijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

decoupage

Decoupage is een techniek waarbij kleine tekeningen worden gemaakt op papier. Deze blaadjes worden bewerkt en op een voorwerp geplakt. Daarna wordt eventueel een dunne lijmlaag aangebracht. Op deze manier krijgen veel gebruiksvoorwerpen een kunstzinnig tweede leven.

Begeleiding

Mieke, 1 van de begeleidsters van het team: Deze mensen zijn zo puur en geven ons energie. Het werk wat zij maken is uniek. 

Persoonlijk vind ik het belangrijk om het beste op creatief gebied uit de persoon te halen. We leren en inspireren elkaar; het schept een mooie band.

Denises kunstwerken

[dica_divi_carousel item_width_auto=”on” item_width=”50%” arrow_nav=”on” item_spacing=”1″ equal_height=”on” advanced_effect=”1″ image_force_fullwidth=”on” _builder_version=”4.4.7″ hover_enabled=”0″][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://philadelphia.beautifulpeople.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/06/denise-smileys.jpg” image_lightbox=”on” _builder_version=”4.4.7″][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://philadelphia.beautifulpeople.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/06/WhatsApp-Image-2020-06-02-at-12.05.24.jpeg” image_lightbox=”on” _builder_version=”4.4.7″][/dica_divi_carouselitem][/dica_divi_carousel]

de Kunstenaars

DENISE

Kennismaken

Loredana

Kennismaken

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws