Mogen wij u voorstellen…

Edith

SAMEN

Hallo, ik ben Edith en ik ben zevenenveertig. Ik ben getrouwd  met Thomas en heb een hondje, Snuit, en een kat, Snor.

Ik vind het belangrijk dat we de natuur koesteren en naar elkaar omkijken, samen zijn we zoveel sterker en gelukkiger.

Dat heb ik ook willen uitdrukken met het ontwerp voor de Beautiful Cups wedstrijd. Eén wezentje (vogel of mens etc.) kan door samen te werken en te leven een grote en mooie boodschap uitdragen.

Kunstwerk

Ik werk met klei, stof, kaarten en gemengde technieken. Ik maak graag dieren, omdat ze me vrolijk maken. Ook maak ik decortjes (mini landschappen). Ik vind het leuk om mijn werk iets grappigs mee te geven. Werken met klei vind ik fijn omdat het altijd een verrassing is wat mijn handen dan maken. Ook maak ik graag zijden shawls, het is fijn en geconcentreerd werken en de kleuren zijn zo levendig. Kaarten maken geeft me ook veel voldoening, ik kan er mijn humor in kwijt.

Nieuwe kijk

Beeldend werken geeft Edith rust en afleiding en een nieuwe kijk op de wereld. Buiten de gebaande paden denken. Daarbij heeft ze veel steun van de coaches van Phila del Art. Haar wens is dat zij zich creatief kan blijven uiten en dat we naar elkaar blijven omkijken. Het maakt niet uit dat we allemaal verschillend zijn. Dat is juist een grote kracht, ook artistiek.

Ediths kunstwerken

[dica_divi_carousel item_width_auto=”on” item_width=”50%” arrow_nav=”on” item_spacing=”1″ equal_height=”on” advanced_effect=”1″ image_force_fullwidth=”on” _builder_version=”4.4.7″][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://philadelphia.beautifulpeople.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/07/kunstwerk-edith.jpg” image_lightbox=”on” _builder_version=”4.4.7″][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://philadelphia.beautifulpeople.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/07/Edith-kunstwerk-2.jpeg” image_lightbox=”on” _builder_version=”4.4.7″][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://philadelphia.beautifulpeople.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/07/Edith-kunstwerk-1.jpeg” image_lightbox=”on” _builder_version=”4.4.7″][/dica_divi_carouselitem][/dica_divi_carousel]

de Kunstenaars

DENISE

Kennismaken

Loredana

Kennismaken

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws