Mogen wij u voorstellen…

Jesse

Creatieve alleskunner

Jesse is 41 jaar oud, woont in Amsterdam in een woongroep en komt met openbaar vervoer naar het atelier. Aan het reizen met een mondkapje is hij al helemaal gewend. Jesse werkt al vanaf het begin, 1996 bij Zij aan Zij. Hij is erg creatief en intussen aardig thuis in diverse technieken zoals: schilderen op papier, doek en zijde, vilten en soms werkt hij ook aan de naaimachine.

Voor de koffiebekertjes heeft Jesse een compositie van mooi gekleurde handen getekend die symbool staan voor contact en communicatie tussen de mensen. Heel actueel juist nu waar het echte handen schudden even niet meer kan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilten knuffelmonsters

Jesse ontwerpt graag kleine monsters!! Hij werkt het idee uit op papier, en daarna maakt hij de monsters van vilt. Zo is er inmiddels een hele familie knuffelbeesten ontstaan.

Jesse is ook een echte tekenaar, hij begint elk project  met een tekening. Vervolgens werkt hij deze verder uit tot bijvoorbeeld een schilderij of een knuffel van vilt. Jesse houdt van felle kleuren en strakke lijnen. Als je je verdiept in zijn tekeningen lijk je terecht te komen in een vrolijke tekenfilm met grappige typetjes en hun geheimzinnige bezigheden in een wereld van kleurrijke geometrische patronen.             

Zij aan Zij

Op het atelier van Zij aan Zij zijn wij met twee begeleiders. Ik werk al heel lang op dit atelier en vind het nog steeds boeiend om mensen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun creativiteit. Het uitgangspunt daarbij zijn altijd de individuele mogelijkheden van de deelnemer. Samen gaan wij op zoek naar de inspiratiebron en vervolgens de beste techniek om de eigen wereld ook voor de buitenwereld zichtbaar te maken. Dit proces is elke dag weer vol verassingen en aan het eind staan vaak bijzondere kunstwerken en mooie voorwerpen die te koop zijn in de winkel van Philadelphia in Amersfoort en ook  verschillende winkels in Amsterdam.

Jesses kunstwerken

[dica_divi_carousel item_width_auto=”on” item_width=”50%” arrow_nav=”on” item_spacing=”1″ equal_height=”on” advanced_effect=”1″ image_force_fullwidth=”on” _builder_version=”4.4.7″][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://philadelphia.beautifulpeople.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/07/Kunstwerken-3.jpg” image_lightbox=”off” _builder_version=”4.4.7″][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://philadelphia.beautifulpeople.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/07/Kunstwerken-2.jpg” image_lightbox=”off” _builder_version=”4.4.7″][/dica_divi_carouselitem][/dica_divi_carousel]

de Kunstenaars

DENISE

Kennismaken

Loredana

Kennismaken

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws