Mogen wij u voorstellen…

Loredana

Vr0lijkheid voorop

Loredana is al lang werkzaam bij De Witte Olifant. Haar kracht is haar vrolijkheid en ze erg positief ingesteld.

Lachen en genieten zijn heel belangrijk en ze maakt de mensen om haar heen vrolijk, het is heel aanstekelijk.

Haar familie is erg belangrijk voor haar. Loredana is half Italiaans dus ze heeft veel met Italië; de familie, de sfeer en het lekkere eten.

In haar vrije tijd doet ze graag aan paardrijden, gamen of gewoon ontspannen. Soms tekent ze thuis ook.

Kleurrijke abstracten

Aanvankelijk werkte Loredana met verf maar later is ze overgestapt op aquarelpastel en vervolgens op kleurpotlood. Haar werk ontstaat als op en neer gaande draad in een breiwerk: ze gaat van de ene vorm over in de andere vorm. Haar schilderijen lijken decoratieve abstracties die je meezuigen in een kinetische wereld die bevolkt blijkt te zijn met allerlei figuren: mensen, dieren en monsters. Haar kleurpotloodwerk roept vaak verbazing op door de kleine, zorgvuldig ingekleurde vlakjes die in elkaar over gaan. Haar voorkeur gaat uit naar felle kleuren. Loredana heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld waarin ze haar emoties en fantasie de vrije loop laat.

De Witte Olifant

Bij De Witte Olifant richt men zich op het ontwikkelen van zelfstandigheid, eigenheid en zelfvertrouwen, artistieke en technische vaardigheden en het stimuleren van samenwerking

Door het ontdekken van eigen talenten, denken in mogelijkheden en het ontwikkelen van zelfvertrouwen kom je in je eigen kracht te staan.

Op kunstwerkplaats De Witte Olifant krijgen kunstenaars de mogelijkheid om aan hun artistieke ontwikkeling te werken en wordt er op verschillende manier een podium geboden voor het werk dat er gemaakt wordt. Zo kunnen de kunstenaars meedoen met verschillende exposities, projecten in binnen en buitenland. Een aantal geven workshops op scholen om met leerlingen hun expertise te delen.

Plezier beleven aan verschillende vormen van kunst, het creatieve proces van individuen verrijkt het leven, de beleving en daarmee onze samenleving. Mensen met verschillende achtergronden ontmoeten elkaar en werken samen bij De Witte Olifant. We zorgen voor verdieping in kunst, en gebruiken dit als gereedschap voor verbinding en ontwikkeling binnen de gemeenschap.

Loredana’s kunstwerken

[dica_divi_carousel item_width_auto=”on” item_width=”50%” arrow_nav=”on” item_spacing=”1″ equal_height=”on” advanced_effect=”1″ image_force_fullwidth=”on” _builder_version=”4.4.7″][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://philadelphia.beautifulpeople.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/07/Kunstwerk-Loredana-Witte-Olifant-3.jpg” image_lightbox=”on” _builder_version=”4.4.7″][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://philadelphia.beautifulpeople.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/07/Kunstwerk-Loredana-Witte-Olifant-2.jpg” image_lightbox=”on” _builder_version=”4.4.7″][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://philadelphia.beautifulpeople.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/07/Kunstwerk-Loredana-Witte-Olifant.jpg” image_lightbox=”on” _builder_version=”4.4.7″][/dica_divi_carouselitem][dica_divi_carouselitem button_url_new_window=”1″ image=”https://philadelphia.beautifulpeople.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/07/Kunstwerk-Loredana-Witte-Olifant-4.jpg” image_lightbox=”on” _builder_version=”4.4.7″][/dica_divi_carouselitem][/dica_divi_carousel]

de Kunstenaars

DENISE

Kennismaken

Loredana

Kennismaken

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws